Uw huwelijksreis cadeau / cadeau van uw gasten

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u uw gasten de mogelijkheid geven om een origineel huwelijkscadeau te geven op uw bruiloft? Dan biedt DeVakantieVan.nl u een originele en leuke manier om hier invulling aan te geven. Via DeVakantieVan.nl kunnen uw gasten gezamenlijk uw eigen originele huwelijksreis cadeau geven.

Gasten vinden het vaak moeilijk om een origineel cadeau te geven voor het huwelijk. Op de bruiloft komen de gasten aanzetten met allerlei varianten van geld in een envelop (soms tot vervelend aan toe, honderden enveloppen met muntgeld erin). Of het bruidspaar krijgt als huwelijkscadeau de zoveelste goed bedoelde invulling van de inboedel / uitzet, waaronder het welbekende peper & zout stel.

Is het niet veel heerlijker voor de bruid en bruidegom om in feite gewoon geld te vragen, maar het als een virtueel onderdeel van die geweldige huwelijksreis te vragen? Lekker op vakantie met een zak geld, zelf bepalen hoe en wanneer je het geld uitgeeft tijdens jullie huwelijksreis. En na die geweldige huwelijksreis alle gasten persoonlijk bedanken voor de huwelijksreis onderdelen die de gasten cadeau hebben gedaan?

Meer informatie leest u op DeVakantieVan.nl - Het origineelste cadeau om te geven en te krijgen.

Of probeer DeVakantieVan.nl nu gratis en geheel vrijblijvend, wij willen graag tevreden klanten.

Probeer gratis

DeVakantieVan.nl

is onderdeel van ZOEKenBESPAAR.nl

Schaardijkstraat 13
8043 GA Zwolle
KVK: 040.73.612

Met vriendelijke groeten,

Camiel Groeneveld