Uw huwelijksreis als cadeaulijst / cadeaulijst voor uw bruiloft

Bent u op zoek naar een originele cadeaulijst / cadeaulijst voor uw bruiloft? Een lijst met cadeaus die u zelf samenstelt? DeVakantieVan.nl biedt een originele cadeaulijst, namelijk uw huwelijksreis in onderdelen. U knipt zelf uw huwelijksreis in allerlei verschillende onderdelen, zo stelt u uw eigen cadeaulijst samen voor uw gasten.

Wat is er nu leuker om zelf je cadeaulijst / cadeaulijst samen te stellen en al helemaal door die fantastische huwelijksreis daarvoor te gebruiken. Gasten zoeken originele cadeaus uit op de cadeaulijst en overhandigen u een cadeaubon op de mooie dag. Gasten waarderen het enorm om op deze manier een passend cadeau te kunnen geven. Het bruidspaar kan op deze manier prima (een deel van) de huwelijksreis financieren.

Met behulp van DeVakantieVan.nl maak je de origineelste cadeaulijst die je maar kan bedenken, je vult hem namelijk zelf in. Van champagne ontbijt tot suite, van speciale excursie tot privéchauffeur, het is aan jullie eigen verbeelding en fantasie om er een onvergetelijke bruiloft en huwelijksreis van te maken.

Meer informatie leest u op DeVakantieVan.nl - Het origineelste cadeau om te geven en te krijgen.

Of probeer DeVakantieVan.nl nu gratis en geheel vrijblijvend, wij willen graag tevreden klanten.

Probeer gratis

DeVakantieVan.nl

is onderdeel van ZOEKenBESPAAR.nl

Schaardijkstraat 13
8043 GA Zwolle
KVK: 040.73.612

Met vriendelijke groeten,

Camiel Groeneveld